jueves, 5 de mayo de 2011

Serveis

Apart de poder gaudir d’un bon àpat al nostre restaurant, El Molinet ofereix uns serveis i activitats que els clients tenen al seu abast sempre que vulguin.
Tot i que es tracta d’un local petit, el client pot gaudir de les millors instalacions. El nostre restaurant té un únic menjador principal, molt proper a la cuina, fet que li dóna un ambient molt més familiar. A més, comptem amb una terrassa interior a l’aire lliure disponible tots els mesos de l’any sempre que les condicions climatológiques ho permetin. Es tracta d’un espai que tots els clients poden gaudir, tant a l’estiu com a l’hivern. En l’època més fresca la terrassa està coberta amb un tendal i una estufa per a una millor comoditat per al client. Aquest espai està pensat sobretot per a aquells client que són fumadors, ja que en aquest espai està habilitat per poder fumar i es troba dins de la llei espanyola antitabac.

- Tupper-sex: Donem la opció que els nostres clients puguin gaudir d’una reunió amb una experta en sexualitat i els tupper-sex. Es tracta d’una reunió divertida entre els amics on passar-s’ho bé, fer preguntes que mai faries, adquirir joguines eròtiques i saber més d’un secret per consquitar a un home, tota una diversió!

- Curset de cuina: Els clients que estiguin interessats en aprendre a cuinar per a ells o les seves famílies, ara tenen l’oportunitat d’aprendre amb els cursets de cuina que organitzem al nostre restaurant El Molinet a càrrec d’una gran experta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario