jueves, 5 de mayo de 2011

Qui som?

El Molinet és un restaurant i granja del Vallès Oriental existent des de fa més de 8 anys. Des del 2008 el restaurant va canviar de propietari i ara ho porta Ingrid, que és la seva pròpia cap. Ella va optar per canviar la gastronomia del restaurant i ara té nous aires més mediterranis. I és que, si hi ha una cosa que caracteritza al Molinet és la cuina tan variada que ofereix als clients on cada dia poden provar plats nous.

Al restaurant comptem amb una cuinera (La Conchita) i la propia Ingrid, que és la que serveix la taula. Ens agrada experimentar i provar coses noves, fer menjars dinàmics i alhora originals. I és que, tots els plats estan fets de forma molt tradicional i amb els millors productes del mercat.

Al local regna un ambient d’harmonia i bon gust. La filosofia es fonamenta en dos pilars bàsics: l’atenció al client i la qualitat del servei. El menjar és un art i la seva presentació també. Però a més de la seva cuina, es cuida amb cura la vaixella, les copes i els coberts que s’utilitzen, així com que aquests siguin els adequats per als tipus de plats a degustar.

Els qui ocupin taula en el nostre restaurant gaudiran d’una cuina arrelada en els productes i receptes més tradicionals, però amb plantejaments moderns, adequats als paladars i exigències més actuals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario